MAJKA OPTUŽUJE SINA FUNKCIONERA: Godinama trpim nasilje i maltretiranje

Izvor: Kurir, 03.Sep.2015, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA OPTUŽUJE SINA FUNKCIONERA: Godinama trpim nasilje i maltretiranje

Javorka Rajković (83) optužila je sina Milana Rajkovića, zamenika predsednika SO Voždovac, za fizičko maltretiranje, prenose mediji.

BEOGRAD -  Javorka je rekla u policiji da godina trpi nasilje od strane sina i da ju je on šutnuo u povređenu nogu nakon ostavinske rasprave.

- Javorka je u policiju došla bez poziva  i s njom je obavljen službeni razgovor. Izjavila je da su porodični problemi sa sinom počeli odavno - kazao je izvor za medije.

Javorka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<  je podnela prijavu protiv svog sina  13. vagusta policijskoj stanici Beli Potok.

Izvor ističe da je i Rajkovićeva sestra Milanka Stajković  podnela prijavu protiv njega  ztažeći zaštitu za majku.

- Podneli smo zahtev za ostavinsku raspravu. Bili smo u sudu 15.juna, kada se pojavio njegov advokat tražeći odlaganje. Dan kasnije, Milan je došao u moju kuću i tražio saobraćajnu dozvolu za traktor, koji godinama koristi. Nisam mu dala i on mi je ljut, prišao i šutnuo me u povređenu nogu. To nije prvi put. U više navrata sin me je maltretirao, pretio mi je, ali ga od sramote  nisam prijavljivala. Sada molim nadležne  da me zaštite od njega - kazala Javorka u policiji .

Rajkovićeva sestra je takođe istakla  da problemi sa njim traju već 30 godina ali da patrijarhalno vaspitani roditelji su ćutali da ne  bi izbila bruka.

- Milan ih je tukao,maltretirao,psovao, pretio da će ih ubiti  a da mu ruka ne zadrhti - napisala je Milanka policiji naglašivši da je njihova majka sada sama  i da je jako slaba jer je srčani boelsnik. Ona je rekla za medije da je policiji dala izjavu ali da nisu  dobili zaštitu, ali srećom od tada  Milan nije dolazio kod majke.

Rajković je sve negirao za medije naglašivši da one lažu i da njegova sestra  loša osoba i huška majku.

- Komandir mi je rekao  da je razgovarao sa tužiocem  i da nema elemenata krivičnog dela - tvrdi Rajković.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SAZNAJEMO Političar šutirao majku zbog traktora #zastitimozene

Izvor: Blic, 04.Sep.2015, 19:01

Javorka Rajković (83) optužila je sina Milana Rajkovića, zamenika predsednika SO Voždovac, za fizičko maltretiranje, saznaje „Blic“...Milanka je u policiji izjavila da godinama trpi nasilje i da ju je sin posle ostavinske rasprave šutnuo u povređenu nogu. Prema saznanjima „Blica“, Milanka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.