Lukin tata: Sramna taktika odbrane Milićeva

Izvor: Blic, 29.Jul.2015, 06:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukin tata: Sramna taktika odbrane Milićeva

Odbrana Marka Milićeva (34), koji je optužen da je prošlog jula „kantrimenom“ usmrtio Luku Jovanovića (21) na Brankovom mostu, preko svog veštaka sudu prodaje teoriju da bi Luka preminuo od udarca automobila i da je optuženi zastao da mu pomogne, čime se direktno osporava optužnica tužilaštva.

Bojan Jovanović, Lukin otac, tokom jučerašnjeg ročišta u Trećem osnovnom sudu nemoćno je negodovao za vreme izlaganja veštaka. Posle ročišta je za „Blic“ rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je očekivao ovakvu taktiku odbrane.

- To je normalno i očekivano, advokati su me spremili na to da će odbrana pokušati da dokaže da bi moj sin preminuo i da se Milićev zaustavio da mu pomogne nakon udesa. Advokati su plaćeni da rade takve stvari, ali bilo bi zaista smešno da to sud prihvati - kaže Jovanović.

Stavljajući primedbe na izveštaj sudskih veštaka Miloša Jančića i Slobodana Savića, stručni savetnik Branimir Aleksandrić je prvo rekao da je izveštaj Instituta za sudsku medicinu „nemušto i kontradiktorno“ sastavljen, a zatim je sledeći sat iznosio primedbe. Na kraju je konstatovao da je Luka u trenutku nesreće zadobio toliko teške povrede mozga, zbog kojih je još pre dolaska u Urgentni centar pao u duboku komu, da mu nikakva pomoć na licu mesta ne bi omogućila da preživi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.