Leskovčanin imao težak sudar u Baru

Izvor: Kurir, 02.Avg.2014, 07:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovčanin imao težak sudar u Baru

Mladić zadobio višestruke prelome kada se motorom sudario s kolima

BAR - Motociklista Mario Sojić (30) iz Leskovca teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče oko 18 sati desila u Baru, nakon koje je u kritičnom stanju prevezen u Opštu bolnicu u Baru.

Nesreća se desila ispred megamarketa „Voli“ kad se Sojić sudario s automobilom za čijim je volanom bila Saida Z.

- Motociklista je zadobio više preloma ruku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i nogu i trenutno se nalazi u kritičnom stanju, dok žena iz automobila ima više lakših povreda - rekli su za crnogorske medije iz barske bolnice.

Na raskrsnici u kojoj je došlo do sudara nema semafora, ali postoje saobraćajni znaci. Ipak, na mesto nesreće prekjuče su izašli i veštaci, koji će tačno utvrditi uzrok sudara.

- Policija je obavila uviđaj, a nalaz veštaka će pokazati kako se tačno desio sudar i ko je kriv - objasnila je Nurseta Arapović, zamenica osnovnog tužioca u Baru.

(M. I.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Leskovčanin imao težak sudar u Baru

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Avg.2014

Motociklista Mario Sojić (30) iz Leskovca teško je povređen u saobraćajnoj nezgodi koja se prekjuče oko 18 sati desila u Baru, nakon koje je u kritičnom stanju prevezen u Opštu bolnicu u Baru...Mladić zadobio višestruke prelome kada se motorom sudario s kolima..Nezgoda se desila ispred megamarketa...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.