Lažno se predstavljao kao radnik TV Foks

Izvor: RTS, 22.Apr.2017, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažno se predstavljao kao radnik TV Foks

U Beogradu uhapšen državljanin Hrvatske S. Š. (1977), zbog sumnje da je na teritoriji Grada Beograda obilazio ugostiteljske objekte i frizerske salone i, uz novčanu naknadu, obećavao poslovni aranžman u "foksovim" emisijama i filmovima.
Postoje osnove sumnje da je S. Š. (1977) izvršio više krivičnih dela prevara, lažno se predstavljajući kao radnik Televizije Foks, saopštila je policija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Sumnja se da je S. Š. obilazeći ugostiteljske objekte i frizerske salone oštećenima obećavao da će posredovati da se zaposle kao frizeri, pedikiri, statisti u filmovima, jer ima kontakte u zemljama Evropske unije.
Za tu uslugu uzimao je novac u iznosu od 40 do 50 evra zbog navodnog "regulisanja" papira za odlazak u inostranstvo.
Osumnjičeni je obećavao i vlasnicima frizerskih salona i ugostiteljskih objekata da će u njihovim objektima snimati neke od televizijskih emisija, uzimajući novac u iznosu od 100 evra sa obrazloženjem da su to troškovi ugovora koje će oni naknadno samo potpisati sa televizijskom kućom.
Postoje osnovi sumnje da je S. Š. oštetio veći broj građana i privrednih subjekta, pa policija poziva oštećene da se, ukoliko osumnjičenog prepoznaju na fotografiji, jave na broj telefona 011 300 8 140 u Policijsku stanicu Novi Beograd.
S. Š. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BG: Predstavljao se kao radnik TV Foks, uzimao po 50€

Izvor: B92, 22.Apr.2017

Beograd -- Policija u Beogrаdu uhаpsila je S.Š. (40), držаvljаninа Hrvаtske osumnjičenog dа je nа teritoriji grаdа Beogrаdа izvršio više krivičnih delа prevаrа...Kako navode, S. Š se lаžno predstаvljаo kаo rаdnik Televizije "Foks"..."Sumnjа se dа je S.Š. obilаzeći ugostiteljske...

Nastavak na B92...

HAPŠENJE U BEOGRADU: Lažno se predstavljao kao radnik televizije, obećavao posao i uzimao novac ljudima

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2017

Obilazio je salone i ugostiteljske objekte gde je vrebao žrtve..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S.Š. (1977), državljanina Hrvatske, zbog postojanja osova sumnje da je na teritoriji Grada Beograda izvršio više krivičnih dela prevara, lažno se predstavljajući...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.