Strava u Ljigu: Tela preminule majke i sina izgrizli psi i mačke

Izvor: Blic, 05.Dec.2013, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strava u Ljigu: Tela preminule majke i sina izgrizli psi i mačke

U selu Lalinci kod Ljiga policija je pronašla beživotna tela Dobrile Đurović (71) i njenog sina Radoslava (48), u poluraspadnutom stanju, dok su im lica izgrizli psi i mačke koji su se uselili u njihovu kuću.

Obdukcijom će biti utvrđen uzrok smrti majke i sina, kao i vreme smrti. Ipak, prema prvim nalazima istrge, prvo je preminuo Radoslav koji je bio srčani bolesnik, a za njim i Dobrila.

Policija isključuje da su ubijeni.

Stravičan prizor otkrio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Dobrilin brat iz Beograda, koji je došao u Lalince kako bi u tamošnjoj seoskoj kancelariji izvadio potrebna dokumenta, a onda je odlučio da je poseti. Kroz prozor kuće, međutim, video je sestrića kako leži u krevetu, a sestru pored šporeta, da bi, pošto je policija koju je alarmirao došla na licu mesta, u njihovoj kući zatekao užasnu scenu - poluraspadnute leševe sa izujedanim licima.

Majka i sin živeli su u izdvojenom delu ovog ljiškog sela, bez komšija u blizini. Meštani pričaju da Đurovići nikoga nisu posećivali, niti im je ko dolazio.

Radoslav gotovo nikada nije izlazio iz kuće, dok su Lalinčani Dobrilu u selu viđali kako skuplja stare stvari, ali bez komunikacije sa njom. Njih dvoje su se pre nekoliko godina iz beogradskog naselja Železnik preselili u rodno selo, a živeli su od penzije pokojnog Dobrilinog supruga.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Strava u Ljigu: Tela preminule majke i sina izgrizli psi i mačke

Izvor: Blic, 05.Dec.2013

U selu Lalinci kod Ljiga policija je pronašla beživotna tela Bosiljke Đurović (71) i njenog sina Radoslava (48), u poluraspadnutom stanju, sa gotovo pojedenim licima koja su izgrizli psi i mačke koji su se uselili u njihovu kuću...Istraga obdukcijom utvrđuje uzroke smrti majke i sina, kao i kada...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.