Kosmajcu privremeno oduzeta imovina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Nov.2014, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosmajcu privremeno oduzeta imovina

Viši sud u Beogradu doneo je rešenje o privremenom oduzimanju imovine Dragoslava Kosmajca, koji je optužen za finansijske malverzacije, kao i imovine njegove supruge Aleksandre i sina Lazara.

Sud je danas saopštio da je tu odluku doneo u četvrtak, na osnovu zahteva Višeg javnog tužilaštva.

Protiv rešenja moguće je uložiti prigovor u roku od osam dana, ali to ne odlaže izvršenje rešenja.

Dragoslav Kosmajac uhapšen je 9. novembra u svojoj kući >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Beogradu, a tereti se za utaju poreza, zloupotrebu službenog položaja podstrekavanjem, prevaru i protivpravno zauzimanje zemljišta u sticanju sa krivičnim delom falsifikovanja isprave.

Prethodno ga je u junu premijer Srbije Aleksandar Vučić označio kao jednog od najvećih narko dilera u regionu.

Pored Kosmajca, uhapšeno je još sedam osoba, osumnjičenih za saučesništvo u izvršenju krivičnih dela.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kosmajcu privremeno oduzeta imovina

Izvor: Radio 021, 21.Nov.2014

Viši sud u Beogradu doneo je rešenje o privremenom oduzimanju imovine Dragoslava Kosmajca, koji je optužen za finansijske malverzacije, kao i imovine njegove supruge Aleksandre i sina Lazara...Sud je danas saopštio da je tu odluku doneo u četvrtak, na osnovu zahteva Višeg javnog tužilaštva. Protiv...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.