Konkurs za izlaganje u KCNS za 2017. godinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2016, 06:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za izlaganje u KCNS za 2017. godinu

Kulturni centar Novog Sada otvorio je konkurs za samostalne i grupne izložbe za izlagačku 2017. godinu u galerijama Likovni salon, Mali likovni salon i galerija Kluba "Tribina mladih" u Novom Sadu. Rok za prijavu je 31. avgust.

Za izlaganje u galerijama Likovni salon, u Katoličkoj porti 5, i Mali likovni salon, na Bulevaru Mihajla Pupina 9, mogu se prijaviti izložbe iz oblasti savremene likovne umetnosti.

Za izlaganje u galeriji Kluba "Tribina mladih", Katolička >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << porta 5/II sprat, mogu konkurisati izložbe u oblasti fotografije, dizajna i primenjene umetnosti.

Radovi kojima se konkuriše ne mogu biti stariji od 5 godina, a izložbe treba da budu spremne za postavku od januara 2017. godine.

Detaljnije informacije o uslovima i načinu dostavljanja radova, kao i tlocrti galerijskih prostora, mogu se pronaći na zvaničnoj internet prezentaciji Kulturnog centra Novog Sada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.