Klupko se odmotava: Dvostruko ubistvo u Nišu je nastavak rata?!

Izvor: BKTV News, 26.Jun.2017, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klupko se odmotava: Dvostruko ubistvo u Nišu je nastavak rata?!

Akteri dvostrukog ubistva koje se desilo u Nišu odranije su poznati policiji po učestvovanju u ubistvima i brojnim kriminalnim radnjama.

Njihova imena se u medijima pominju još 2008. godine, kada je u Mokranjčevoj ulici u Nišu aprila 2008. ubijen Marko Pavlović (22), a ranjen njegov brat Miroslav (30), pišu "Južne vesti".

U grupi mladića koji su u međuvremenu nepravosnažno osuđeni za ubistvo, bio je i Aleksandar Barjaktarević, zvani Saša Ludak (36), koji >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je u Kliničkom centru preminuo zbog povreda koje je zadobio u pucnjavi.

Prema saznanjima Insajdera, Barjaktarević je za danas imao suđenje za pomaganje u ubistvu u Mokranjčevoj iz 2008.

Isti mladić je septembra 2016. preživeo atentat, ali je ostao bez leve noge. Tada je eksplodirala bomba postavljena pod njegov automobil koji je bio parkiran u Dušanovoj ulici, u centru Niša.

Imena, Barjaktarevića i Žarka Savića Ćente dovode se i u vezu sa kriminalnim obračunima u Beogradu, poput prošlogodišnjeg ubistva u Belvilu.

Podsetimo, Savić i Barjaktarević su ubijeni ranije danas u dvorištu kafića "Pandora", preko puta ulaza u Dečiju biblioteku, u centru Niša. Na njih je pucao napadač koji je odmah zatim motorom pobegao.

Savić je stradao na licu mesta, dok je Barjaktarević preminuo nešto kasnije u Kliničkom centru.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.