Kašikara ispred kuće komandira policije

Izvor: Večernje novosti, 27.Jun.2016, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kašikara ispred kuće komandira policije

Na pragu porodične kuće komandira Policijske ispostave u Požegi pronađena je bomba - kašikara Na pragu porodične kuće komandira Policijske ispostave u Požegi pronađena je bomba - kašikara.Policija je obezbedila mesto a sutra se očekuje i dolazak ekipe MUP-a iz Beograda kako bi bio obavljen specijalistički uviđaj za ovakve situacije, prenosi RTS-a.Nezvanično, pretpostavlja se da je bombu ostavio pojedinac ili osobe koje su bile u sukobu sa zakonom.Istraga o ovom slučaju je u toku. (RTS)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

BOMBA u dvorištu komandira policije: Pregledaju se snimci sa SIGURNOSNIH KAMERA!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jun.2016

U Požegu je danas pristigla ekipa Nacionalnog kriminalističkog centra MUP-a Srbije koja bi trebalo da ukloni neeksplodiranu bombu koju je neko sinoć bacio u dvorište Slobodana Pejovića, komandira Policijske stanice u Požegi...U toku je i potraga za licem koje je bacilo crnu, defanzivnu kašikaru...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.