KRVAVI OBRAČUNI U NOVOM SADU Rat klanova zbog 200 kilograma kokaina

Izvor: Blic, 29.Jun.2016, 07:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVI OBRAČUNI U NOVOM SADU Rat klanova zbog 200 kilograma kokaina

Atentat na Slobodana Kašćelana (53) nastavak je obračuna dve kotorske kriminalne grupe koji je počeo u Valensiji 2014. kada je nestalo više od 200 kilograma kokaina.

Kašćelan se od povreda zadobijenih u paljbi u nedelju u Novom Sadu oporavlja u Urgentnom centru, dok je njegov telohranitelj Vladimir Vučković (40) pušten na kućno lečenje.

Pročitajte još:

Prvi trag istrage je ispitivanje povezanosti pucnjave sa smrću Gorana Dučića, čije je telo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nađeno u Dunavu, kod Žeželjevog mosta pre desetak dana. Dučić je nastradao davljenjem pošto je pao sa splava. Bio je telohranitelj Kotoranina Jovice Vukotića, vođe škaljarskog klana koji je suprotstavljen kavačkoj grupi koju vodi Kašćelan. Rat dva klana počeo je zbog krađe kokaina, a ubrzo su u Valensiji ranjeni Goran Đuričković i još dve osobe. Zatim su u Valensiji ranjeni Vladimir Vučković i dvojica Srba.

U ratu dva klana, od tada do danas, sedmoro ljudi je ubijeno dok je devetoro ranjeno.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NS: Krvavi rat zbog 200 kila kokaina

Izvor: OkRadio.rs, 29.Jun.2016

Atentat na Slobodana Kašćelana (53) nastavak je obračuna dve kotorske kriminalne grupe koji je počeo u Valensiji 2014. kada je nestalo više od 200 kilograma kokaina. Kašćelan se od povreda zadobijenih u paljbi u nedelju u Novom Sadu oporavlja u Urgentnom centru, dok je njegov telohranitelj Vladimir...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.