KRVAVA SVAĐA KOMŠIJA KOD ALEKSINCA: Rudar ubijen pred sinom od četiri godine!

Izvor: Kurir, 29.Sep.2014, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVA SVAĐA KOMŠIJA KOD ALEKSINCA: Rudar ubijen pred sinom od četiri godine!

Dejana Uskovića (37) usmrtio Nebojša Živković posle svađe zbog para koje je od Nebojše pozajmio Dejanov prijatelj Slaviša D.

ALEKSINAČKI RUDNIK - Rudara Dejana Uskovića (37) iz Aleksinačkog Rudnika ubio je u subotu uveče, naočigled njegovog četvorogodišnjeg sina, komšija i poznanik Nebojša Živković (37)!

Do krvavog obračuna došlo je oko 21.30 na autobuskom stajalištu u blizini Doma kulture u Aleksinačkom Rudniku, a prema informacijama koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << policija još nije zvanično potvrdila, motiv sukoba je neizmiren zelenaški dug. Nakon zločina Živković je pobegao, ali policija ga je iste večeri našla u njegovoj kući i uhapsila.

Užas

OSTAVIO ŠESTORO DECE

Dejan je ranije radio u rudniku, a poslednjih nekoliko godina pokušavao je da se živi od poljoprivrede.

- Mučio se da ishrani šestoro dece, koja su sad bez oca. Na nama je da ih podignemo i zamenimo im oca - kaže Dejanov brat Milan.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.