KRVAVA DRAMA: Muž je hteo da me zakolje u bolnici!

Izvor: Kurir, 02.Avg.2014, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVA DRAMA: Muž je hteo da me zakolje u bolnici!

Podmetnula sam desnu ruku i osetila kako mi seče žile i kako krv lipti, kaže za Kurir nesrećna žena, koju je suprug Jakim Malacki (68) pokušao da ubije

BOR - Jakim je ušao u bolničku sobu sa isukanim lovačkim nožem, trešten pijan. Povikao je da će da me kolje i da mi vadi grkljan. Naočigled ostalih pacijentkinja, zaskočio me je u krevetu i počeo da me udara kolenima po trbuhu i da me davi. Nekako sam se otrgla, ali onda je krenuo nožem da me seče po grlu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Podmetnula sam desnu ruku i osetila kako mi seče žile i kako krv lipti. Mislila sam da sam gotova...

Ovako ispovest za Kurir započinje Mira Stuparević (68), koju je pre nekoliko dana u bolnici u Boru, posle svađe zbog imovine, pokušao da ubije suprug Jakim Malacki (68). Reporter Kurira s njom je razgovarao u porodičnoj kući u selu Gornjani, gde se oporavlja od napada. Malacki je u međuvremenu uhapšen, ali prebačen je u bolnicu jer se žalio na zdravstvene probleme.

Sve žene vrištale

Naša sagovornica kaže da je razjareni Jakim naterao sve žene u sobi u vrisak, ali da niko od njih nije mogao da joj pomogne.

- Pokušala sam da se zaštitim jastukom, ali oteo ga je i ponovo zamahnuo nožem. Malo je falilo da me zakolje, kad je u sobu slučajno ušao tehničar i počeo da viče. Jakim mu je zapretio da se ne približava jer će i njega zaklati. Trenutak kasnije, čuvši vrisku i zapomaganje, u sobu je uletela doktorka Blagica. To ga je uplašilo, pa je pobegao kroz hodnik - priča Mira.

Ona objašnjava da je s Jakimom najveći deo života provela u slozi.

- Upoznali smo se 1983. u Nemačkoj, gde smo radili. Živeli smo tamo i slagali se, a pre dve godine došli smo u selo, gde sam kupila kuću. Međutim, počela sam da mu smetam. Često se napijao, tukao me i zatvarao u sobu s rešetkama. Prijavljivala sam ga policiji i uzeli su mu oružje, ali nabavio je lovački nož - priča napadnuta žena.

Plaši se da se ne vrati

Ona ističe da ju je strah da će se Jakim vratiti.

- Izašla sam iz bolnice da me ne nađe, ali strah me je i u kući da zanoćim. Krijem se kod rođaka po selima dok ne vidim šta ću - kaže kroz plač preplašena Mira.

Iz zaječarskog tužilaštva kažu za Kurir da će nakon saslušanja Malackog tražiti da mu se odredi pritvor do mesec dana.

- Jakim je sproveden u Okružni zatvor u Zaječar, ali žalio se na zdravstvene probleme, pa je prebačen u bolničko-pritvorsko odeljenje, gde ga čuva policija - rekao je za Kurir tužilac u Zaječaru Ivan Marković.

Razmirice

SUKOB ZBOG KUĆE

Znam za njihove loše odnose. Tačno je da se trvu oko kuće. Jakim mi je pokazivao sudski overen dokumenat u kom stoji da su se dogovorili da sve što steknu bude zajednička imovina. Međutim, ona je sve upisala na svoje ime i hoće da ga otera. Bili smo zajedno u lovu, on je vredan majstor varilac, ali eto, voli da popije - kaže jedan lovac iz Gornjana.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

KRVAVA-DRAMA-Muz-je-hteo-da-me-zakolje-u-bolnici

Izvor: medio.rs, 02.Avg.2014

Podmetnula sam desnu ruku i osetila kako mi seče žile i kako krv lipti, kaže za Kurir nesrećna žena, koju je suprug Jakim Malacki (68) pokušao da ubije..BOR - Jakim je ušao u bolničku sobu sa isukanim lovačkim nožem, trešten pijan. Povikao je da će da me kolje i da mi vadi grkljan. Naočigled...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.