Izvor: Kurir, 26.Jan.2015, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAŠIKAROM NA KUĆU: Da je bomba pala metar bliže, svi bismo izginuli!

BEOGRAD - Nepoznata osoba je juče rano ujutru bacila bombu u dvorište kuće Radomira A. (57) u Ulici cara Uroša u centru Beograda. U eksploziji, srećom, nema povređenih, a oštećene su kapija i ulazna vrata kuće.

- U dvorište kuće oko 4.20 sati bačena je ručna bomba i osim oštećenja na objektu nema drugih posledica - kaže naš izvor iz istrage.

Radomir A. juče je za Kurir negirao da ima policijski dosije, kao i to da ima bilo kakve neraščišćene račune, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je objavljeno u nekim medijima.

- Nisam se nikome zamerio i ne znam ko bi i zbog čega mogao da baci bombu na kuću. Možda je u pitanju greška, napadači su pogrešili kuću, a možda su bacili bombu i zbog toga što moj sin navija za Zvezdu, ali sumnjam - rekao je Radomir.

On je dodao da je prava sreća što niko nije stradao.

- Mogli smo da poginemo! Supruga i ja smo u vreme napada spavali u prizemlju kuće i da je bomba pala samo metar dublje u dvorište, nastradali bismo - rekao je Radomir.

(M. I.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.