KANTRIMEN 2 U ZEMUNU: Vozio bez dozvole, pregazio pešaka!

Izvor: Kurir, 02.Jul.2015, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KANTRIMEN 2 U ZEMUNU: Vozio bez dozvole, pregazio pešaka!

Na saslušanju u Trećem osnovom tužilaštvu Denis Č. je priznao da je te večeri bio za volanom

BEOGRAD - Denis Č. (26) iz Kikinde, za kojim je policija tragala zbog trgovine narkoticima, beli „golf 3“ kojim je u petak u Ugrinovačkoj ulici na pešačkom prelazu usmrtio Osmana Zolotića (65) iz Zemuna vozio je bez dozvole.

Kako Kurir nezvanično saznaje, na saslušanju u Trećem osnovom tužilaštvu Denis Č. je priznao da je te večeri bio za volanom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
- Nosiću tog čoveka na duši celoga života! Bilo je mračno, nisam ga video. Zaustavio sam se i izašao iz kola, ali sam se prepao kada sam video jeziv prizor i tada sam odlučio da pobegnem - navodno je, plačući, rekao na saslušanju.

Denis Č., koji je posle nešto duže od dva dana uhapšen u majčinom stanu u Zemunu, priznao je i da je svoju devojku, koja je u šestom mesecu trudnoće, nagovorio da posle nesreće policiji prijavi da je automobil ukraden. Kako je Kurir pisao, njegova devojka je kasnije policiji ipak priznala da se automobil koji se vodi na njenog oca vozio Denis Č.

- Ne zameram joj što je to uradila, tako je najbolje - rekao je navodno on posle hapšenja.

Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

(J. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.