JOŠ MESEC DANA: Produžen pritvor Maji Adrovac osumnjičenoj za atentat na Beka

Izvor: Kurir, 09.Okt.2015, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ MESEC DANA: Produžen pritvor Maji Adrovac osumnjičenoj za atentat na Beka

Zbog opasnosti da ne ponovi delo, sud odlučio da na mesec dana produži pritvor osumnjičenoj Maji Adrovac.

Apelacioni sud u Beogradu produžio je danas pritvor za još mesec dana Maji Adrovac, koja se sumnjiči za učešće u pokušaju ubistva biznismena Milana Beka, 14. novembra prošle godine, kada je teško ranjen.

Odluka je doneta zbog opasnosti da ne ponovi ili dovrši pokušano delo, kao i zbog težine krivičnog dela i uznemirenja javnosti.

Za učešće >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u pokušaju ubistva Beka, zasada, osumnjičena je samo Maja Adrovac, koja je uhapšena 17. jula i čiji je DNK nađen na čauri ispaljenog metka. Ipak, sumnja se da je napadač, imao još jednog saučesnika.

Milan Beko, koji je saslušan u istrazi pre oko mesec dana, nije mogao da prepozna Maju Adrovac kao napadača. Međutim, on je do detalja opisao kako je na njega pucano, kada je svojim "mercedesom" sa posla stigao ispred kuće, u Ulicu Andre Nikolića na Senjaku.

Autor: Večernje novosti

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.