JEZIVI DETALJI ČEDOMORSTVA: Zadavila ćerkicu, ostala na slobodi

Izvor: Telegraf.rs, 23.Dec.2014, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVI DETALJI ČEDOMORSTVA: Zadavila ćerkicu, ostala na slobodi

Iako nalazi ukazuju da je I. O. (37) rukama udavila bebu, ima i olakšavajućih okolnosti jer je ženama smanjena uračunjljivost prilikom porođaja

Čačanka I. O. (37) sumnjiči se za čedomorstvo jer je odmah po porođaju bacila devojčicu koju je rodila u poljski toalet u domaćinstvu Simićevića, u Preljini kod Čačka.

Kako pišu “Večernje novosti” ona, ipak, nije uhapšena jer se radi o krivičnom delu “ubistvo deteta pri porođaju” za šta je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << zaprećena zatvorska kazna manja od pet godina. Iako nalazi ukazuju da je rukamam udavila bebu, ima i olakšavajućih okolnosti jer je ženama smanjena uračunjljivost prilikom porođaja.

Nakon saslušanja više meštana Preljine, inspektori su došli do otkrića čedomorke I. O. koja je pokušala da trudnoću sakrije od svog muža.

Foto: sxc.hu / omar_franc

Uhapšena čedomorka koja je bacila bebu u poljski WC!

- Žena se tokom noći, kada su počeli porođajni bolovi, iskrala iz kuće tražeći mesto gde će se rešiti deteta. Manje od kilometra od svoje kuće ušla je u poljski toalet Simićevića i tu se porodila. Žensko novorođenče je nakon porođaja bilo živo, ali ga je majka udavila rukamai bacila u septičku jamu. Potom se mirno vratila u kuću i suprugu koji još uvek ne zna da mu je žena bila trudna i da je ubila njegovo dete – navodi izvor.

Žena, koje nije bila pri sebi kada je počinila čedomorstvo, i dalje je u očajnom psihičkom stanju, a policija će protiv nje podneti krivičnu prijavu.

Foto-ilustracija: Profimedia

- Njena porodica živi u veoma lošoj materijalnoj situaciji i zato je ona krila od muža da je trudna. I. O. je sada potresena, veoma joj je teško, ne zna kako će istinu da saopšti mužu – kaže sagovornik.

Niko od komšija nije znao da je trudna i nije im jasno kako je skrivala trudnoću jer su je viđali svakoga dana i nisu ništa primećivali.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.