JEZIV ZLOČIN U SUSEKU Ubio komšiju, ranio mu ženu, pa mirno šetao ulicama dok nije uhapšen

Izvor: Blic, 22.Jul.2016, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIV ZLOČIN U SUSEKU Ubio komšiju, ranio mu ženu, pa mirno šetao ulicama dok nije uhapšen

Boško Micic (66) iz Suseka, sela kod Beočina na rubu Fruške Gpore, ubio je juče iz lovačke puške komšiju i pašenoga Milomira Duranića i ranio njegovu nevenčanu suprugu Jovanku Paroški (59).

Ubistvo se dogodilo oko devet časova ujutru, kada je Micic ušao u dvorište kuće i sa dvadesetak metara udaljenosti pucao u Milomira, koji je u tom trenutku sakupljao šljive u voćnjaku.

Policija je odmah uhapsila Micica, a on je u trenutku privođenja očigledno bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pod dejstvom alkohola. Kako saznajemo iz policije, nakon što je ispalio smrtonosni hitac u Milomira, ubica je pucao i u Jovanku Paroški, koja je pogođena u predelu lopatice i u teškom stanju je prevezena na Institut u Sremskoj Kamenici.

Boško se nakon krvoprolića koje je počinio bez trunke uzrujanosti šetao ulicom sve dok nije stigla policija, koja ga je uhapsila i oduzela mu pušku.

Kako kažu komšije, već duže vreme je Micic pravio probleme Duraniću iz čiste ljubomore iako su bili i u familijarnim odnosima, s obzirom na to da je Boško oženjen rođenom sestrom Milomirove žene Jovanke.

- Duranić je bio izuzetan domaćin, jedan od najvrednijih ljudi u selu, koji se sa svojom porodicom kao dete doselio u Susek. Njegova porodica je bila siromašna, ali je uspeo tokom godina da stekne značajan imetak, dok je s druge strane Boško nasledio velika imanja u ovom kraju, ali ih je sva zapustio ili rasprodao - izjavio je komšija Milan N.

Boška su, kako pričaju u ovom sremskom selu, svi izbegavali jer je bio sklon nasilju, a često je pucao po okolini iz čistog hira.

ČESTE SVAĐE ZBOG OGRADE

Konstantne svađe između Boška i Milomira su započele još pre nekoliko godina oko ograde koja deli njihova imanja. Boško se navodno često žalio da Milomirova stoka prelazi u njegov posed.

Zbog njihovih svađa, policija je ranije nekoliko puta intervenisala. U novosadskom sudu, zbog spora oko ograde se već četiri godine vodi parnica.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.