JAUCI ČOVEKA KOJI JE PRONAŠAO MRTVU BEBU: Takav šok nikad nisam doživeo, krv je bila i ispred WC-a!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2014, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAUCI ČOVEKA KOJI JE PRONAŠAO MRTVU BEBU: Takav šok nikad nisam doživeo, krv je bila i ispred WC-a!

- Bio sam duboko dirnut i potresen što nisam mogao da pomognem tom detencetu - rekao je Željko Simićević iz Preljine kod Čačka koji je u poljskom toaletu u dvorištu pronašao mrtvo novorođenče

Željko Simićević iz Preljine kod Čačka u poljskom toaletu u dvorištu svoje kuće pronašao je mrtvo žensko novorođenče. Bebu je oko 13 sati pronašao domaćin kuće kada je krenuo u toalet. Kada je ušao, na daskama koje pokrivaju otvor od WC-a video je novorođenče >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << umotano u ćebe, koje u tom trenutku nije davalo znake života.

- Spazio sam tragove krvi ispred klozeta, a kada sam ušao zamalo se nisam srušio jer sam video mrtvu bebu. Veći šok u životu nisam doživeo. Bio sam duboku dirnut i potresen što nisam mogao da pomognem tom detencetu. Nikad se nisam ženio, nemam svoju decu, pa me je ovaj tragični događaj još više pogodio – rekao je uznemireni Željko za Alo.

Foto-ilustracija: Sxc.hu/BenEarwicker

Obdukcija će pokazati uzrok smrti, ali predpostavlja se da se beba ugušila.

- Očigledno je da se radi o tek rođenoj bebi, koju je majka bacila nakon porođaja. Deta je najverovatnije bilo živo, a nije mu bila presečena ni pupčana vrpca – rekao je izvor iz istrage.

Policija traga za majkom, a uviđaj je obavio zamenik Višeg javnog tužioca u Čačku.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

JAUCI-COVEKA-KOJI-JE-PRONASAO-MRTVU-BEBU-Takav-sok-nikad-nisam-doziveo-krv-je-bila-i-ispred-WC-a

Izvor: medio.rs, 21.Dec.2014

- Bio sam duboko dirnut i potresen što nisam mogao da pomognem tom detencetu - rekao je Željko Simićević iz Preljine kod Čačka koji je u poljskom toaletu u dvorištu pronašao mrtvo novorođenče...Željko Simićević iz Preljine kod Čačka u poljskom toaletu u dvorištu svoje kuće pronašao...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.