Izgoreo Depo, velika šteta

Izvor: RTV Pink, 23.Avg.2014, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgoreo "Depo", velika šteta

Veliki požar u tržnom centru "Depo" u Bulevaru kralja Aleksandra koji je izbio oko 8h, lokalizovan je. U požaru nema povređenih, ali je pričinjena velika šteta.



U požaru koji je izbio nešto pre osam sati, potpuno su izgoreli krov i unutrašnjost tržnog centra.Povređenih osoba u požaru nema, javlja reporter RTS-a sa lica mesta. U tržnom centru u trenutku izbijanja požara nije bilo ljudi jer je radno vreme "Depoa" od devet časova ujutro. U gašenju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV Pink << požara učestvovalo je 35 vatrogasaca, sa deset vatrogasnih vozila. Istraga će pokazati šta je uzrok požara, ali vlasnici pretpostavljaju da je vatra izbila zbog dotrajale električne instalacije, koje nisu menjane više od deset godina. Gust i jak dim širio se celim Beogradom. Vidljivost je bila slaba, a vetar je nosio dim prema Dunavu.Saobraćaj koji je u Bulevaru kralja Aleksandra bio je obustavljen ponovo funkcioniše u oba smera. U požaru koji je izbio u "Depou" nisu izgoreli oprema i mehanizacija GSP-a, rekao je vršilac dužnosti direktora tog preduzeća Željko Milković. "Najvažnije od svega je da niko nije povređen, a oprema i mehanizacija GSP-a iz trećeg objekta, u kome su bila vozila za servisiranje šina i alati, izvučena je na vreme i na njima nema nikakvog oštećenja i štete", rekao je Milković.

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.