Iskustva Libana Srbiji za imigrante

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2015, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskustva Libana Srbiji za imigrante

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu sa ambasadorom Libana Tufikom Žaberom o unapređenju policijske saradnje dveju zemalja u oblasti iregularnih migracija, trgovine ljudima i terorizma.

Stefanović je istakao da je priliv iregularnih migranata iz Sirije, Avganistana i Iraka u Srbiju povećan u odnosu na prethodni period i da naša zemlja čini sve kako bi im obezbedila adekvatan smeštaj i zdravstvenu negu, saopšteno je iz Ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << unutrašnjih poslova.

Imajući u vidu da se Liban susreće sa problemom velikog broja izbeglica iz Sirije, Žaber je naglasio da je razmena iskustava i informacija po ovom pitanju od velikog značaja.

Stefanović i Žaber dogovorili su se o potpisivanju Sporazuma o policijskoj saradnji u narednom periodu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.