IZGUBIO KONTROLU: Šestoro povređenih u sudaru tri vozila!

Izvor: Kurir, 01.Avg.2014, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZGUBIO KONTROLU: Šestoro povređenih u sudaru tri vozila!

Nesreća se dogodila kada je vozilo nemačkih registarskih oznaka pod, za sada nerazjašnjenim okolnostima, izgubilo kontrolu, nakon čega je došlo do sudara sa dva vozila hrvatskih i makedonskih registracija

PODGORICA - Šest osoba je povređeno u sudaru tri vozila koji se danas oko 15:45 časova desio na Jadranskoj magistrali na samom ulazu u Petrovac.

Prema prvim informacijama, među povređenima ima i dece a stepen povreda još nije poznat.

Do sudara je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << došlo kada je vozilo nemačkih registarskih oznaka pod, za sada nerazjašnjenim okolnostima, izgubilo kontrolu, nakon čega je došlo do sudara sa dva vozila hrvatskih i makedonskih registracija.

Svi povrijeđeni su prebačeni u barsku bolnicu a, zbog uviđaja, saobraćaj kod Petrovca je u potpunom prekidu u oba smera.

( Vijesti.me)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

IZGUBIO KONTROLU: Šestoro povređenih u sudaru tri vozila!

Izvor: NaDlanu.com, 01.Avg.2014

Nesreća se dogodila kada je vozilo nemačkih registarskih oznaka pod, za sada nerazjašnjenim okolnostima, izgubilo kontrolu, nakon čega je došlo do sudara sa dva vozila hrvatskih i makedonskih registracija...PODGORICA - Šest osoba je povređeno u sudaru tri vozila koji se danas oko 15:45 časova...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.