IZDALO GA SRCE: Umro u kolu slaveći unukin rođendan!

Izvor: Kurir, 16.Sep.2013, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZDALO GA SRCE: Umro u kolu slaveći unukin rođendan!

Najmlađa unuka slavila je punoletstvo kada je povela kolo a do nje je zaigrao Radomir i naručio pesmu "Maramica svilenica" i sa uzdignutim rukama od veselja jednog trenutka pao na zemlju

GORNJI MILANOVAC - Radomir Prodanović (73) iz Pranjana na obroncima Suvobora umro je igrajući u kolu na rođenadanu svoje unuke.

Njegova najmlađa unuka slavila je sinoć punoletstvo kada je povela kolo a do nje je zaigrao Radomir i naručio pesmu "Maramica >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svilenica" i sa uzdignutim rukama od veselja jednog trenutka pao na zemlju.

Kako je za izjavio njegov prijatelj iz susednih Družetića Boško Milovanovbić, nastala je panika i pozvana je hitna pomoć koja je pokušala reanimaciju, ali bez uspeha.

Radomir je imao četvoro unučadi i posebno se radovao što mu najmlađa unuka postaje punoletna, a nije se lečio od bolesti srca.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Umro igrajući kolo na rođendanu svoje unuke

Izvor: Blic, 16.Sep.2013

Radomor Prodanović (73) iz Pranjana na obroncima Suvobora umro je igrajući u kolu na rođenadanu svoje unuke...Njegova najmlađa unuka slavila je sinoć punoletstvo kada je povela kolo a do nje je zaigrao Radomir i naručio pesmu “Maramica svilenica” i sa uzdignutim rukama od veselja jednog trenutka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.