ISPOVEST MARINE STOJANOVIĆ: Pobegla sam jer sam se zaljubila

Izvor: Kurir, 27.Avg.2014, 07:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST MARINE STOJANOVIĆ: Pobegla sam jer sam se zaljubila

Nisam se javljala roditeljima, oni ne podnose Vidana zato što je romske nacionalnosti, kaže Marina Stojanović

BEOGRAD - Marina Stojanović (17), koju je policija nakon nestanka 19. avgusta pronašla pre dva dana, kaže da je pobegla od kuće jer se zaljubila! Marina je trenutno kod babe u stanu, ali, kako ističe, vratiće se dečku Vidanu Š. (19) čim joj se prva prilika bude ukazala, pa i po cenu da je se otac odrekne. Kako kaže, Vidana Š. upoznala je 20 dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pre nego što su se dogovorili da počne da živi sa njim, odnosno da pobegne od kuće.

Dočekali je kao snajku

- Prvo smo se dopisivali na Fejsbuku, a potom smo se čuli telefonom i odmah smo shvatili da smo rođeni jedno za drugo. Pobegla sam od kuće prošlog utorka. Našli smo se kod Beograđanke i otišli kod njega kući. Tamo su me dočekali kao snajku, odmah sam počela da sređujem kuću. Rekli su mi da ja kuvam najbolju kafu - priča ushićeno Marina.

Kaže da je telefon isključila jer zna da roditelji ne podnose Vidana jer je romske nacionalnosti.

Brine za ćerku

OTAC IGOR: DROGIRALI SU JE

Otac Igor i baba Ljilja uvereni su da Vidan manipuliše Marininim osećanjima, kao i da su je drogirali.

- Kad sam je video u policijskoj stanici, imala je ogromne podočnjake, oči su joj bile crvene, a garderoba joj je smrdela na buđ. Vikala je na mene: „Mrzim te, neću kući...“ Siguran sam da su je drogirali - kaže otac Igor i dodaje da će Marinu odvesti kod lekara.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MARININA ISPOVEST: Pobegla sam od roditelja jer sam se zaljubila

Izvor: Press, 27.Avg.2014

Marina Stojanović (17), koju je policija nakon nestanka 19. avgusta pronašla pre dva dana, kaže da je pobegla od kuće jer se zaljubila! Marina je trenutno kod babe u stanu, ali, kako ističe, vratiće se dečku Vidanu Š. (19) čim joj se prva prilika bude ukazala, pa i po cenu da je se otac...

Nastavak na Press...

ISPOVIJEST MARINE STOJANOVIĆ: Pobjegla sam jer sam se zaljubila

Izvor: Cafe.ba, 27.Avg.2014

Nisam se javljala roditeljima, oni ne podnose Vidana zato što je romske nacionalnosti, kaže Marina Stojanović..Marina Stojanović (17), koju je policija nakon nestanka 19. avgusta pronašla prije dva dana, kaže da je pobjegla od kuće jer se zaljubila! Marina je trenutno kod babe u stanu, ali, kako...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.