ISPOVEST MAJKE Zadavio je moje nedužno dete zbog ljubavnice

Izvor: Blic, 27.Jan.2015, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST MAJKE Zadavio je moje nedužno dete zbog ljubavnice

U automobilu u kojem je zadavio suprugu Mariju (31), pre nego što se obesio Aca Pavlović (31) ostavio je oproštajno pismo u kojem priznaje zločin.

Marijina majka Valentina Nedeljković, koja živi u selu Krčmar, kaže za „Blic” da joj se ćerka nije žalila da ima bračne probleme.

- Međutim, svojoj sestri a mojoj starijoj ćerki Jeleni je uoči njihovog nestanka rekla da joj Aca preti ubistvom, posle čega je Jelena obavestila policiju. Kada sam je poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << put videla, primetila sam da moje dete ne liči na sebe, da je strašno smršala, da je zabrinuta. Marija mu ništa nije bila kriva, on je taj koji je imao ljubavnicu, pa je ipak zadavio moje nedužno dete. Umesto da se radujem jer se Jelena porodila pre mesec dana, tugujem za ćerkom koju je prvo prevario pa ubio - kroz jecaj priča Marijina majka.

Motiv za nezapamćenu porodičnu tragediju u mioničkom kraju je ljubavni trougao, jer je Aca imao ljubavnicu za koju je znala i Marija.

Izvori „Blica” iz istrage kažu da su u „fijatu marea”, parkiranom u njivi u mioničkom selu Radobić, pored Marijinog mrtvog tela pronašli oproštajno pismo koje je napisao Aca. Sadržaj pisma ukazuje na to da je Aca, ne mogavši da „izdrži životni pritisak”, odlučio da ubije suprugu a potom i sebe.

Osmogodišnji sin i četvorogodišnja ćerka Marije i Ace ostali su u kući njegove majke.

Ubrzo pošto su pronađeni leševi Pavlovića, A.B. iz Mionice, za koju se tvrdi da je bila u emotivnoj vezi sa Acom, pokušala je da se otruje lekovima. Ona je van životne opasnosti i zbrinuta je na psihijatriji valjevske bolnice.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.