ISPOVEST Dušice, Dušice, uzmi nož, ubiće me!

Izvor: Blic, 31.Mar.2015, 06:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST Dušice, Dušice, uzmi nož, ubiće me!

Dejan je zapomagao i jaukao jer su ga brutalno udarali. Krkljao je i tresao se. Čula sam da pričaju da li da ga ubiju ili ne.

Ovako počinje svoju ispovest Dušica Dimitrijević čijeg su supruga pretukli nasmrt Miodrag Đorić (44) iz Bele Palanke, njegov sin Nikola (22) i njihovi prijatelji A. T. (22) iz Kuršumlije i I. S. (37) iz okoline Merošine. Oni su ubrzo posle zločina uhapšeni.

- Nisam ništa mogla da učinim jer su mi odmah vezali usta. Udarili su me i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jedan od napadača je rekao da mi vežu ruke. Vezali su mi ruke sa nekom crnom trakom. Vezali su mi i noge. I Dejana su vezali, obmotali su mu glavu, ruke i noge. Jedan od njih ga je pitao da li da ubiju mene, ali sam čula kako je neko rekao da mene ne diraju. Taj je bio jako krvoločan. Ćutala sam i čekala šta će da se desi - priča Dušica.

Kako kaže, napadači su vrlo brzo otišli.

- Nekako sam uspela da se odvežem. Uzela sam nož da isečem traku kojom je Dejan bio obmotan. Dala sam mu dva leka za srce. Bio je sav u krvi. Imao je snage da mi kaže broj Doma zdravlja i policije. Ubrzo su došli, ali za njega nije bilo spasa. Smrt je konstatovana u Domu zdravlja - plačući je ispričala novinarima Dušica, napomenuvši da su napadači bili njihovi poznanici.

Patološki ljubomoran

I Marina, bivša supruga uhapšenog Miodraga Đorića, demantuje da je bila u vezi sa ubijenim Dejanom.

- Često mi je u nastupu ljubomore pričao da ima nekakav snimak Dejana i mene zajedno, ali mi to nikada nije pokazao. Već dugo ne živimo zajedno, ali je on bio patološki ljubomoran - kaže Marina.

Čaršija u Beloj Palanci ispreda priče da je navodno pokojni Dejan bio u vezi sa bivšom suprugom uhapšenog napadača Miodraga Đorića.

- Moj suprug nije bio ni u kakvoj vezi sa njom. Nisam ništa primetila. Ranije mu je Đorić pretio da će da mu se osveti. Dolazili su kod nas i sve je bilo u najboljem redu - kaže Dušica.

Dejan Dimitrijević sahranjen je juče na groblju u Beloj Palanci.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.