Hasan Dudić: Krv mi lije iz očiju

Izvor: Blic, 25.Apr.2015, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hasan Dudić: Krv mi lije iz očiju

Policija je juče saslušala jednog od osumnjičenih aktera tuče u kafani “Mala Slavija” u kojoj je prebijen pevač Hasan Dudić, ali je odmah pušten iz stanice u opštini Vračar.

Ispred hotela “Slavija”, gde Dudić stanuje, ali i u kafani gde se pevač potukao, ispredale su se juče razne priče o tome ko se potukao sa Dudićem.

Svedoci tvrde da je Dudića prebio rođak Veselina Jovičevića, direktora hotela “Slavija”, ali potvrdu te informacije “Blic” >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << juče nije uspeo da dobije iz MUP-a, a ni od samog Dudića. On je uporno izbegavao da govori o napadaču, već je razgovor usmeravao na povrede koje je zadobio.

- Šili su me ispod oka, krvave suze mi idu, glava mi je polupana od piksle ili flaše, uvo mi je krivo i modro. Ni kao bokser nisam imao ovakve povrede, a ni ja nikoga nisam nikada ovako istukao. Znao sam da malo lupim čoveka da ga zaplašim, ali sa razlogom, a ne kao što su meni ovi uradili. Nismo imali imanje da delimo, nismo imali istu ženu, jedino sam mogao da kažem nešto i da ih to zaboli - ispričao je Dudić za “Blic”.

Dva dana posle prebijanja pevač tvrdi da je doživeo amneziju.

- Poslednje čega se sećam je da smo se čarkali oko “Parova” i Jelene Golubović. Otišao sam do toaleta i tamo zadobio silan udarac u teme. Tu je nastao prekid filma - kaže Dudić.

Pevač je naposletku rekao da, ipak, na nekoga sumnja.

- Sa direktorom Veselinom sam prijatelj i čovek nema ništa sa ovim, a ja ne znam ko je čiji brat - kazao je Dudić, odgovarajući na pitanje novinara da li je istinita čaršijska priča da iza svega stoji rođak direktora hotela “Slavija”.

U krvi 2,43 promila

Dudić je posle tuče pomoć potražio na Vojnomedicinskoj akademiji. Lekari koji su ga pregledali napisali su u izveštaju da je imao 2,43 promila alkohola u krvi, kao i da odbija da sarađuje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Hasan Dudić: Doživeo sam amneziju, krv mi je lila iz očiju

Izvor: Vesti-online.com, 25.Apr.2015

Policija je u petaksaslušala jednog od osumnjičenih aktera tuče u kafani "Mala Slavija" u kojoj je prebijen pevač Hasan Dudić, ali je odmah pušten iz stanice u opštini Vračar...Ispred hotela “Slavija”, gde Dudić stanuje, ali i u kafani gde se pevač potukao, ispredale su se juče razne priče...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.