Hapšenje u Novom Sadu zbog droge

Izvor: RTS, 27.Mar.2015, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje u Novom Sadu zbog droge

Pet osoba uhapšeno je u Novom Sadu zbog sumnje da su dilovali i neovlašćeno čuvali drogu, a u njihovim stanovima policija je pronašla 3,5 kilograma različitih narkotika, saopštio je MUP.
Pretresom tri stana u Novom Sadu, policija je pronašla oko 2,5 kilograma marihuane, oko 820 grama amfetamina, 180 tableta "ekstazija" i oko 12 grama halucinogenih pečuraka.

U stanovima su pronađene i četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << digitalne vage za precizno merenje i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.
S. M. (1982) iz Opštine Novi Bečej i Novosađaninu M. Ž. (1978) određeno je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužioca kome će biti dovedeni na saslušanje, u zakonskom roku.
Policija će podneti krivične prijave i protiv tri osobe, osumnjičene za neovlašćeno držanje narkotika, kod kojih je, takođe, pronađena izvesna količina marihuane i amfetamina.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Sad: Pronađeno 3,5 kilograma narkotika

Izvor: Akter, 27.Mar.2015

U Novom Sadu uhapšeno je pet osoba zbog sumnje da su dilovali i neovlašćeno čuvali drogu, a u njihovim stanovima policija je pronašla 3,5 kilograma različitih narkotika, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova..Pretresom tri stana u Novom Sadu, policija pronašla oko 2,5 kilograma..marihuane,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.