Hapse sve Marjanoviće: Evo zašto je svako od njih osumnjičen za ubistvo

Izvor: Vesti-online.com, 22.Apr.2016, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapse sve Marjanoviće: Evo zašto je svako od njih osumnjičen za ubistvo

Dvadeset dana nakon svirepog ubistva pevačice Jelene Marjanović u Borči, ubica još nije uhapšen. Inspektori su ovo naselje češljali i četvrtak, a u međuvremenu je ispitan gotovo svaki stanovnik Borče za koga se sumnjalo da je nešto znao ili video. Među njima su i Jelenin muž Zoran i članovi njegove porodice...

Na salušanju u policiji tvrdio je da je te subote, 2. aprila, oko 15 časova sa suprugom Jelenom Marjanović i petogodišnjom ćerkom Janom na nasipu u neselju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Crvenka u Borči došao kako bi ona trčala. Nakon toga nije je više video, niti čuo. Umesto policiju, pozvao je novinare i rekao da je njegova žena nestala.

- Četiri sata nisam hteo da zovem policiju jer sam čekao zahtev za otkup - tvrdio je Zoran. Od trenutka kada je Jelena nestala, on je pio velike doze lekova za smirenje. U policiji je proveo 48 sati. Prvo poligrafsko ispitivanje je prošao, ali je bio sumnjiv poligrafisti. Lekovi su ga učinili tihim i bez emocija. Za njegovo zadržavanje nije bilo dokaza.

Jelenin svekar Vladimir je do pre nekoliko dana vodio glavnu reč u porodici Marjanović. On je bio taj koji je do najsitnijih detalja pričao za medije sve o svom sinu, supruzi i snahi. Na saslušanju u policiji nije znao da kaže gde je njegov sin bio u trenutku kada je Jelena nestala.

Na poligrafskom testiranju je navodno pao na pitanjima u vezi sa povezanošću njegovog sina sa ubistvom. Nije bilo dokaza na osnovu kojih bi bio zadržan. On je tvrdio da njegov sin nije ubica i da bi ga se odrekao u tom slučaju.

Zorica je saslušana u policiji, ali osim o porodičnim stvarima, ništa nije znala da kaže. Nije prisustvovala sahrani svoje snahe Jelene jer, kako tvrdi, "to loše utiče na njenu energiju". Njen suprug Vladimir nije dozvolio novinarima da išta napišu u vezi s njom i zapretio je tužbama.

- Moram vam reći da se u životu sve vraća. Ako bilo kako naškodite mojoj Zorici, vama će se to vratiti. Tako da pazite, na ovom svetu ona je mnogo jaka - rekao je Vladimir kako bi zaštitio svoju suprugu.

Zorica je najtajanstvenija osoba u ovoj porodici i mnogi sumnjaju da krije neke tajne koje bi mogle da dovedu do razrešenja ovog zločina.

* Jelenina svekrva videla ubistvo: Sve vreme znala da je mrtva!?

* "Savršen zločin": Cela porodica umešana u ubistvo?

* Svedok Jeleninog ubistva ipak postoji?

Miloš je, takođe, navodno pao na poligrafu. Zna mnogo detalja o Jeleninom i Zoranovom odnosu. Međutim, u policiji je tvrdio da ne zna gde je nestala Jelena i da je u celu priču uvučen onog trenutka kada su po Borči tražili Jelenu. Nije želeo da priča sa novinarima.

Salušan je u policiji, ali s obzirom na to da je maloletan, nije poligrafski testiran. Njegov "zadatak" ovih dana bio je da tera novinare od kuće i preti. Oštar je bio i u policiji.

Salušana je jer je pozvala policajce i obavestila ih o nestanku Jelene Marjanović. Nije znala da odgovori na pitanje da li je neko pretio Jeleni. Sumnja se da je znala sve o odnosu Jelene i Zorana jer je savkodnevno bila sa njima.

Sanja je poznavala Jelenu još dok je bila u braku sa Zoranom Marjanovićem. Na salušanju u policiji bila je najpotresenija. Tvrdila je da Zoran nije ubica i da je bio pažljiv suprug dok je ljubav trajala.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.