HICI UPOZORENJA ZBOG DUGA? Nišlija upucan u noge ima debeo dosije

Izvor: Blic, 23.Apr.2017, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HICI UPOZORENJA ZBOG DUGA? Nišlija upucan u noge ima debeo dosije

Nišlija Milan K., koji je u petak uveče ranjen u pucnjavi na parkingu ispred zgrade u Ulici Maksima Gorkog 10 u Nišu, oporavlja se na Klinici za ortopediju i život mu nije ugrožen.

- Pacijent je odmah operisan zbog prostrelnih preloma obe potkolenice. U stabilnom je stanju - kaže za "Blic" zamenik direktora Klinike za ortopediju dr Predrag Stojiljković.

Na Milana K. zasad nepoznati napadač ispalio je pet metaka u noge i pobegao. Ranjeni Milan K, prema saznanjima "Blica", odavno je poznat istražnim organima i ima debeo dosije. Veruje se da je i sada upucan zbog neraščišćenih dugova, i da je napadač hteo da ga upozori.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ranjeni Nišlija imao debeli dosije: Posle “hitaca upozorenja” uspešno se oporavlja

Izvor: Telegraf.rs, 24.Apr.2017, 00:42

Nišliji Milanu K. (34), koji je u petak uveče ranjen u pucnjavi na parkingu ispred zgrade u Ulici Maksima Gorkog 10 u Nišu, život nije ugrožen i on se posle operacije oporavlja na Klinici za ortopediju...- Pacijent je odmah operisan zbog prostrelnih preloma obe potkolenice. U stabilnom je stanju...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.