Srbin kasapio rasipnu ženu u Gracu

Izvor: Vesti-online.com, 27.Dec.2013, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin kasapio rasipnu ženu u Gracu

Srbin (45) krvavo je završio svađu sa 29-godišnjom suprugom posle svađe zbog nerazumnog prazničnog trošenja na katoličko Badnje veče u Gracu. On je uhapšen nakon što je jurio kroz garažu tržnog centra i sekao, a žena je operisana zbog serije povreda.

Srpski supružnici našli su se oko podneva u garaži šoping centra, a muž je nameravao da je spreči da potroši previše, zbog čega su se ranije često svađali.

Prolaznici su potom primetili kako muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << keramičkim nožem, dugim oko 15 centimetara, seče i ubada ženu.

Kada je Srbin primetio svedoke on je pokrenuo automobil, i sa ženom na suvozačkom mestu uputio se ka izlazu iz garaže.

Srbinu je policija ranije izrekla zabranu prilaska i pristupanja zajedničkom stanu. Zbog toga, naveo je Vinkler, muškarac se našao sa suprugom u šoping centru, kako bi je sprečio da kupuje skupe proizvode. Zbog toga je završio u pritvoru.

Međutim, nakon 150 metara je stao, i u tom trenutku je žrtva izašla iz kola i pokušala da pobegne. Svedoci kažu da je tada krenuo za njom i još nekoliko puta ubo i zasekao ženu.

Očevidac koji je kolima naišao u pravcu automobila osumnjičenog, video je novi napad, što je navelo Srbina da odustane od novih nasrtaja na ženu i da pobegne iz garaže. Dvojica prolaznika su se potom odlučila da krenu za njim i automobilima su ga sledili do sledećeg šoping centra, ali su ga usput izgubili iz vida. Policija je posle toga uhapsila Srbina kod šoping centra Vest. Žena sa ubodima i posekotinama lica i vrata, kao i stomaka, morala je pod hitno da bude operisana u LKH u Gracu. Kako je saopšteno iz te ustanove ona je sada van životne opasnosti. Pomahnitali suprug je takođe zadobio posekotine na ruci i ruke i morao je kod lekara.

Prema izveštaju policije, supružnici žive u Austriji već 11 godina i često su se svađali zbog nesporazuma oko novca. Tokom saslušanja, kaže Harald Vinklera iz kriminalističke službe Štajerske, Srbin je priznao napad, ali je tvrdio da nije nameravao da ubije suprugu i da je svađa izbila oko previše potrošenog novca u šopingu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREVIŠE TROŠILA: Srbin nožem sekao rasipnu ženu u Gracu

Izvor: Kurir, 27.Dec.2013

Osumnjičeni je policiji priznao napad, ali je tvrdio da nije nameravao da ubije suprugu i da je svađa izbila oko previše potrošenog novca u šopingu. Žena sa ubodima i posekotinama lica i vrata, kao i stomaka, morala je pod hitno da bude operisana..GRAC - Srbin (45) krvavo je završio svađu sa...

Nastavak na Kurir...

Grac: Srbin iskasapio ženu zbog prazničnog troškarenja

Izvor: Večernje novosti, 27.Dec.2013

Srpski bračni par se posvađao u garaži šoping centra u Gracu, kada je čovek (45) jurio i isekao nožem suprugu (29), jer je smatrao da je potrošila previše novca u prazničnom šopingu, javljaju Vesti.rs. Očevici kažu da je 15 centimetara dugim nožem ubadao i sekao ženu koja je bežala po...

Nastavak na Večernje novosti...

Grac, kupovina sa tragičnim ishodom

Izvor: RTS, 27.Dec.2013

Jeran muškarac srpskog porekla napao nožem suprugu u Gracu i zadao joj više uboda. Razlog preskupa kupovina na Badnje veče. ..Porodična svađa oko preskupe kupovine na Badnje veče u jednoj podzemnoj garaži nadomak Graca okončana je zločinom...Suprug (45) u više navrata napao je nožem svoju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.