Fudbaleru iz Novog Sada ucenili glavu na 3.000 evra zbog nepostojećeg duga!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Sep.2014, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleru iz Novog Sada ucenili glavu na 3.000 evra zbog nepostojećeg duga!

Branku Latasu život se pretvorio u pakao kada su mu iznuđivači na ime nepostojećeg duga tražili 3.000 evra

Bivši fudbaler Branko Latas (56) dospeo je u žižu javnosti pre tri dana. Tada su od njega za nepostojeće dugove Zoran Jajić (48) i Drago Š. (32) tražili novac, a uhapšeni su prilikom primopredaje 3.000 evra.

Iznuđivači, koji su završili iza rešetaka, život su mu, govori, pretvorili u pakao. Pre 16 meseci preselio se u Novi Sad i >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << otvorio prodavnicu zdrave hrane i restoran „Šiš ćevap“. U međuvremenu, oni su tu počeli da svraćaju, najpre zbog jedne radnice.

Kako dodaje, Jajić mu je pričao da ima 20 ljudi u policiji koje plaća po 500 evra i da će, ako ih sluša i plati im 3.000 evra, živeti mirno. Pretili su mu da će mu pobiti porodicu i tvrdili da im taj novac duguje. Latas, tada, još nije znao da je Jajić, svojevremeno, zbog ubistva Draga Milovića u Vrbasu, više godina proveo u zatvoru.

Foto: Foter/Flickr/bark

Dolazili su svakog dana, a sve se odvijalo po sistemu vruće-hladno. Čas je razjareni Drago molio Zorana da ga pusti da me iseče, a ovaj me tobože branio, čas je bilo obrnuto. Najpre sam mislio da negde nabavim pištolj i sam ih pobijem, onda sam hteo da prodam automobil i dam im ono što traže. Onda sam, u očaju, prošle nedelje prelomio i, znajući koliko rizikujem, obratio se policiji - kaže Latas, pišu “Novosti”.

Dvojica iznuđivača su uhapšena u ponedeljak, u trenutku kada im je Latas predavao 3.000 evra koje su od njega tražili.

Latas je od 1976. do 1986. grao u Napretku, Boru, Sarajevu, skopskom Vardaru i beogradskom Radu. Karijeru je nastavio kao trener mlađih kategorija kluba sa Banjice.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.