Fric davao naređenja Vukoviću

Izvor: Blic, 31.Mar.2015, 06:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fric davao naređenja Vukoviću

Svedok saradnik Draško Vuković (37) juče je odgovarajući na pitanja Darka Šarića rekao da mu je naređenja davao Dragan Dudić Fric, koji je kasnije ubijen.

Dudić je u optužnici označen kao najbliži Šarićev saradnik, a Vuković je juče u Specijalnom sudu ponovo svedočio na insistiranje Šarića koji ga nije ništa pitao za drogu. On je ponovio da je njegov neposredno nadređeni Željko Vujanović, a da je od drugih čuo da je glavni Šarić.

Šarić je insistirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da nikada nije video Vukovića. Međutim, Vuković je tvrdio da su se videli jednom kod Dudića u kući.

Vuković je više puta napominjao da u svemu ostaje pri ranijim svedočenjima.

Šarić i Vuković su polemisali oko bekstva iz danskog zatvora. Prvookrivljeni je tvrdio da je Vuković dobio status svedoka saradnika jer mu je obećano da će biti regulisan njegov beg iz zatvora u Danskoj. Međutim, Vuković je negirao te tvrdnje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.