Izvor: Blic, 29.Sep.2016, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Falsifikator novčanica iz Beograda uhapšen u Požarevcu

Beograđanina Z.A. (50) koji je falsifikovao novčanice od 2.000 dinara uhapsila je požarevačka policija, saopšteno je danas.

Uhapšeni je osumnjičen da je tokom juna falsifikovane novčanice u apoenima od 2.000 dinara prodao meštaninu Požarevca, da bi ih pustio u promet kao legalan novac.

Policija je protiv tog meštanina Požarevca podnela krivičnu prijavu zbog falsifikovanja novca, a osumnjičenog, uz krivičnu prijavu, predala Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Falsifikovao novčanice od 2.000 dinara

Izvor: Radio 021, 29.Sep.2016

Šezdesetšestogodišnjeg Beograđanina Z.A. koji je falsifikovao novčanice od 2.000 dinara uhapsila je požarevačka policija, saopšteno je danas...Uhapšeni je osumnjičen da je tokom juna falsifikovane novčanice u apoenima od 2.000 dinara prodao meštaninu Požarevca, da bi ih pustio u promet kao...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.