(FOTO) CEO NOVI SAD NA ISPRAĆAJU: Nenad i Jasmina Opačić sahranjeni uz tamburaše

Izvor: Kurir, 02.Mar.2015, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) CEO NOVI SAD NA ISPRAĆAJU: Nenad i Jasmina Opačić sahranjeni uz tamburaše

NOVI SAD - Nenad Opačić, vođa veterničkog klana iz Novog Sada, zajedno sa suprugom Jasminom, sahranjen je danas u Novom Sadu na Gradskom groblju.

Ubijeni bračni par Opačić je sahranjen uz tamburaški orkestar, a govor su održali Jasminina sestra, Marijana Mateus i sin ubijenih, Mihajlo.

Oni su ubijeni u petak veče u ulici Braće Dronjak, oko 00.15, u novosadskom Novom naselju, ispred broja 16.

Nenad i njegova supruga vraćali su se iz posete kumovima. Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su izašli iz zgrade i krenuli prema kolima, sačekali su ih smrtonosni meci.

Jedina nepovređena u sačekuši je ostala njihova kuma. Ona je te večeri sa bračnim parom Opačić bila u restoranu na večeri gde su proslavljali 22-godišnjicu braka.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.