(FOTO) AKCIJA NIŠKE POLICIJE: Pretresom stana zaplenjeno 83 kg marihuane, uhapšeno troje!

Izvor: Kurir, 10.Okt.2015, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) AKCIJA NIŠKE POLICIJE: Pretresom stana zaplenjeno 83 kg marihuane, uhapšeno troje!

Daljim pretresom, policija je na tavanu kuće pronašla još 122 biljke kanabis sativa, za koje se sumnja da su namenjene daljoj prodaji.

NIŠ - Efikasnim operativnim radom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu zaplenili su 127 suvih stabljika marihuane ukupne težine oko 83 kilograma i uhapsili S. S. (57) iz okoline Doljevca, M. D. (32), V. N. (40) i D. P. (38) svi iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa porodične kuće S.S., u okolini Doljevca, policija je u sobi pronašla vagicu za precizno merenje, četiri kese ispunjene materijom nalik na marihuanu, tri aparata za pakovanje i vakumiranje i pet biljaka "kanabis sativa"  i zatekla sve osumnjičene u obrađivanju, pripremanju i pakovanju marihuane.

Daljim pretresom, policija je na tavanu kuće pronašla još 122 biljke "kanabis sativa", za koje se sumnja da su namenjene daljoj prodaji.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Autor: EPK,Foto: MUP

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.