FEDOROV BRAT: Familija nam je razbijena!

Izvor: Kurir, 25.Jul.2014, 07:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FEDOROV BRAT: Familija nam je razbijena!

Filip Čolović na godišnjicu bratovljevog ubistva kaže da očekuje pravično suđenje i adekvatnu kaznu za napadače

BEOGRAD - Kako vreme prolazi, sve nam je teže. Cela familija nam je razbijena nakon Fedorovog ubistva. Samo mi znamo kako nam je. Svakodnevno pričamo o bratu i o tome šta se dogodilo, pominjemo ga u javnosti - da se ne zaboravi, a s druge strane, ponovo proživljavamo iste muke.

Ovo je juče za Kurir rekao Filip Čolović, brat Fedora Frimermana >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << (30), koji je na današnji dan pre godinu dana nasmrt pretučen ispred splava „Saund“ na Novom Beogradu. Za ubistvo mladića optuženi su članovi obezbeđenja splava Denis Pavlov (39), Negomir Urošević (25) i Dušan Davidović (27), dok se Dejan Mihajlović (39) tereti za nasilničko ponašanje.

Strepnja postoji

- Majku i mene do danas nije pozvao niko iz policije, suda, „Saunda“... To je užasan osećaj usamljenosti i osećaj da neko nešto hoće da sakrije. Sudski proces protiv okrivljenih je u toku, deluje mi kao da se odugovlači, ali mi advokat kaže da je to normalno. Očekujem da će presuda biti pravična i da će optuženi biti osuđeni u skladu s onim što su uradili. Strepnja i zebnja ipak uvek postoje - kaže Čolović.

Fedorov brat kaže da je spreman na to da se u sudnici nasluša svakakvih laži.

- Teško nam je da gledamo te ljude. Oni će pokušavati da se izvuku na sve načine, pretpostavljam da će menjati i iskaze, ali se ja na to ne bih obazirao - kaže Filip.

Večeras pomen

Rodbina i prijatelji nastradalog Fedora Frimermana večeras će obeležiti godišnjicu od zločina i zapaliti sveće na mestu na kojem je mladić brutalno pretučen.

(Z. N.)

Čuvaju sećanje

FEDOR I DALJE ŽIVI

Fedor je završio Šestu beogradsku gimnaziju i menadžment u sportu. Trenirao je košarku, bio je duhovit momak, omiljen u društvu. Zbog toga njegovi drugovi pokreću niz akcija, organizuju košarkaški turnir i rade na formiranju fondacije koja će se zvati njegovim imenom. Sve to samo da bi Fedor nastavio da živi - kaže Čolović.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.