EKSPLOZIJA Poginula radnica u fabrici oružja u Mojkovcu

Izvor: Blic, 05.Jul.2015, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSPLOZIJA Poginula radnica u fabrici oružja u Mojkovcu

U eksploziji u fabrici oružja Tara u Mojkovcu poginula je Slobodanka Ćorić (52) osoba, dok je sedam povređeno, saopšteno je iz Uprave policije.

"U Urgentni blok bjelopoljske Opšte bolnice, nakon eksplozije, primljeno je osam osoba od kojih je najteže povrede imala Ćorićeva. Ona je primljena u teškom opštem stanju, usljed čega je kasnije preminula uprkos preduzetim merama reanimacije", rekao je dežurni hirug Milivoje Stijović.

"U ekpsloziji koja se dogodila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jutros u 7.15 minuta u fabrici Tara Group, jedna osoba je podlegla povredama, a sedam je povređeno", saopšteno je kratko iz policije.

Povređeni su primarno obrađeni u Urgentnom bloku, nakon čega su smešteni na Odjeljenje hirurgije radi dalje opservacije i dijagnosticiranja.

"Većina ima višestruke lakše povrede po telu, ali svi se osećaju dobro i u u stabilnom su stanju", rekao je Stijović i dodao da će neki od povređenih radnika biti otpušteni na kućno lečenje.

Istraga o uzroku nesreće je u toku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.