Džipom udario decu od 7 i 12 godina koja su bila na trotoaru!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Avg.2014, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džipom udario decu od 7 i 12 godina koja su bila na trotoaru!

Deca su se kretala trotoarom kada je na njih naleteo vozač džipa “landrover“ švajcarskih registarskih oznaka. On je u oštroj krivini sleteo s puta, probio zaštitnu ogradu, prevrnuo se i udario decu, koja su zadržana na lečenju u šabačkoj Opštoj bolnici

Dvoje dece povređeno je u saobraćnoj nesreći koja se dogodila u sredu oko 13 sati nedaleko od Bogatića, prenosi “Blic“.

Deca su se kretala trotoarom kada je na njih naleteo vozač džipa >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << “landrover“ švajcarskih registarskih oznaka. On je u oštroj krivini sleteo s puta, probio zaštitnu ogradu, prevrnuo se i udario decu, koja su zadržana na lečenju u šabačkoj Opštoj bolnici.

Povređena deca su starosti 12 i 7 godina, a pre prebacivanja u Šabac, prva pomoć im je pružena u Hitnoj službi Doma zdravlja u Bogatiću.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.