Dvostruko ubistvo u Beogradu

Izvor: RTS, 02.Mar.2015, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvostruko ubistvo u Beogradu

U centru Beograda, u Mileševskoj ulici 33, dogodilo se dvostruko ubistvo, saznaje RTS. Motivi zločina za sada nisu poznati.
Za ubistvo je osumnjičena Teodora V. (39), koja se nalazi na VMA, gde se utvrđuje da li je bila pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci. Međutim, policijsko zadržavanje do 48 sati određeno je i njenom nevenčanom suprugu.

Kako RTS saznaje, satarom su ubijene >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << šezdesetogodišnja majka Teodore V. Ljiljana Đukić i njena devedesetogodišnja baka Ivanka Đukić. U trenutku zločina u stanu se nalazila i dvomesečna beba.
Zločin je navodno otkrio suprug osumnjičene koji je i pozvao policiju.
Dvomesečnu bebu, koja je u trenutku ubistva bila u stanu i drugo trogodišnje dete Teodore V, koje se nalazilo u vrtiću, preuzeo je Centar za socijalni rad.
Ubistvo se dogodilo oko 11 časova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.