Dvojica povređenih u oružanom obračunu u Novom Sadu

Izvor: RTS, 26.Jun.2016, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica povređenih u oružanom obračunu u Novom Sadu

Dva muškarca su povređena u drugoj po redu pucnjavi koja se danas desila u Novom Sadu, saznaje agencija Beta.
Po rečima očevidaca, čulo se više pucnjeva, kada je nepoznato lice na motoru pucalo u automobil. Dodaju i da je policija opkolila jedan automobil sa cetinjskim registarskim tablicama. 

RTV prenosi da izrešetan crni "audi" stoji na uglu ulica Pavla Simića i Sremske. 
Pucnjava >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je počela upravo u ulici Pavla Simića. Nakon pucnjave policija je blokirala taj deo grada kako bi izvršila uviđaj a došla je i Hitna pomoć.
Nema informacija o tome da li je večerašnja punjava u vezi sa onom koja se dogodila na Štrandu oko 14 sati.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Još jedna pucnjava u Novom Sadu, dvoje povređenih

Izvor: N1 televizija, 26.Jun.2016

Druga po redu pucnjava danas desila se u centru Novog Sada oko 21 sat, saznaje agencija Beta na licu mesta. Dva muškarca su povređena, rečeno je Agenciji Beta u novosadskoj policiji...U policiji dodaju da je istraga u toku...Po rečima očevidaca, čulo se više pucnjeva, kada je nepoznato lice na...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.