Dve zaplene cigareta kod Kraljeva

Izvor: RTS, 23.Avg.2016, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve zaplene cigareta kod Kraljeva

Prilikom kontrole "mercedesa" tutinske registracije u mestu Maglič policija je presekla još jedan lanac ilegalne trgovine akciznom robom i pronašla i zaplenila 8.000 paklica cigareta strane proizvodnje, čija se vrednost procenjuje na oko 1,3 miliona dinara.
Protiv tridesetjednogodišnjeg muškarca iz Tutina biće podneta krivična prijava, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Cigarete i vozilo su oduzeti u saradnji sa službenicima Poreske uprave terenske kontrole i pripadnicima poreske policije iz Kraljeva.
Policija je juče u Progorelici, kod Kraljeva, takođe zaplenila cigarete, čija se vrednost procenjuje na više od 600.000 dinara.
Oko 3.990 paklica cigareta "ašima", bez akciznih markica i prateće dokumentacije koje su pronađene juče, na državnom putu Raška-Kraljevo, u mestu Progorelica kod Kraljeva, prilikom kontrole "opel astre", novopazarskih registarskih oznaka.
Protiv vozača "opela" (1984) iz Novog Pazara podneta je krivična prijava, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.