Dve godine za ubistvo Bilickog

Izvor: Radio 021, 29.Avg.2014, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve godine za ubistvo Bilickog

Maloletni P.P. (14) osuđen je na dve godine zatvora zbog ubistva Ervina Bilickog (17) 17. marta 2013. godine u Bečeju.

Presudu je izrekla sudija za maloletnike Milica Novaković u novosadskom Višem sudu.

- Napominjem da je reč o rečaku od samo 14 godina. Da je kojim slučajem imao 16, to bi sigurno izmenilo presudu. Okrivljenog odmah upućujem na izdržavanje kazne u Vaspitno-popravni dom u Kruševcu, jer zbog težine dela ni na koji način ne može biti upućen u ustanovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << otvorenog tipa - navela je sudija prilikom izricanja presude.

Na suđenju je P.P. ispričao da je istukao Bilickog, ali da ga nije ubio. Prema podacima iz policijske istrage nesretni mladić je preminuo jer se udavio u bari gde je ležao u nesvesti.

Za delo koje je optužen P.P. maksimalna kazna zatvora je 10 godina, a otac ubijenog mladića Ištvan Lakatoš izjavio je Blicu da mu je sud zabranio da komentariše presudu. - Predsednica suda mi je zapretila da ću krivično odgovarati ukoliko budem pričao po medijima. Ne smem da kažem ništa na ovu temu - kratko je izjavio otac Ervina Bilickog.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.