Dve devojke i mladić izudarali otpravnicu vozova u Petrovaradinu

Izvor: Blic, 27.Jul.2016, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve devojke i mladić izudarali otpravnicu vozova u Petrovaradinu

Grupa od tri devojke i jedan mladić, jutros su brutalno napali Milanu Stojanović, otpravnicu vozova „Infrastrukture železnice Srbije“ na železničkoj stanici u Petrovaradinu.

Ona je obavljala svoj posao kada su devojke i mladić nasrnuli su na nju i izudarali je po telu i glavi. Povređena je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar, gde su joj konstatovane lakše telesne povrede, a policija traga za vinovnicima ovog nemilog događaja, koji su odmah pobegli sa lica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mesta.

- Izašavši na peron da dočeka i otprati nailazeći voz, primetila je neprikladno ponašanje tri mlađe ženske i jedne muške osobe, koji su bili u vidno alkoholisanom stanju. Na njenu molbu, a zarad njihove bezbednosti, kao i bezbednosti ostalih putnika, da se pomere sa koloseka, isti su je verbalno, a zatim i fizički napali i povredili – saopštili su iz Železnica Srbije.

Inače, kako kažu iz ŽS ovo nije prvi slučaj napada na njihove zaposlene. Na ovoj stanici, novembra 2008. godine, dogodio napad na otpravnika vozova i čuvara i tom prilikom su im nanete teške telesne povrede, kao i slučaj sa tragičnim ishodom, kada je od posledica napada na radnom mestu preminula otpravnica vozova u železničkoj stanici u Sremskim Karlovcima, aprila 2005. godine.

Iz ŽS apeluju na građane da se primereno ponašaju, kako bi se izbegli ovakvi incidenti, kao i da poštuju upozorenja njihovih zaposlenih jer su ona upućena prevashodno u cilju bezbednosti svih koji se nalaze u zoni železničke infrastrukture.

Železnička stanica u Petrovaradinu, jedna od najlepših stanica na našim prugama i kao takva je popularno mesto za okupljanje omladine

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NASILJE NA ŽELEZNIČKOJ STANICI PETROVARADIN: Grupa mladih napala i pretukla otpravnicu vozova

Izvor: Kurir, 27.Jul.2016

...Kako je navedeno, Stojanović je rano jutros, izašavši na peron da dočeka i otprati nailazeći voz, primetila neprikladno ponašanje tri mlađe ženske i jedne muške osobe, koji su bili u vidno alkoholisanom stanju i zamolila ih da se pomere sa koloseka, a onda su je verbalno, a potom i fizički...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.