Dva radnika poginula na pruzi u Beogradu

Izvor: RTS, 07.Okt.2015, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva radnika poginula na pruzi u Beogradu

Dvojica radnika preduzeća "Anker Coop" poginula su oko 13 časova kada je na njih naletela železnička kompozicija "BG voza", koja je saobraćala iz Prokopa ka Novom Beogradu.
Kako RTS saznaje, nastradali radnici su radili na telefonskoj mreži.

Nesreća dogodila na pruzi između železničkih stanica Beograd centar i Novi Beograd, bliže Novom Beogradu, nedaleko od železničkog tunela Senjak, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saopšteno je iz "Železnica Srbije".
Istraga na mestu nesreće je u toku, a pored državnih organa, na terenu je i Komisija za isleđenje vanrednih događaja srpskih železnica, kako bi bili utvrđeni uzroci pogibije dvojice radnika.
Železnički saobraćaj na tom delu pruge bio je u prekidu, a na mesto nesreće, osim stručnih službi, izašli su i rukovodioci "Železnica Srbije".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Voz pregazio radnike

Izvor: Večernje novosti, 07.Okt.2015

U STRAVIČNOJ nesreći na pruzi Prokop - Novi Beograd u sredu oko 13 časova poginuli su Đorđe Nikolić i Milenko Kojović, radnici firme "Anker Kop". Na njih je naleteo "BG voz" u trenutku dok su obavljali radove na mreži u blizini tunela Senjak. Uzroke tragedije ispituje policija, kao i Komisija...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.