Direktoru Mlinostepa određen jednomesečni pritvor

Izvor: Blic, 27.Mar.2015, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktoru "Mlinostepa" određen jednomesečni pritvor

Specijalni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana vlasniku i direktoru preduzeća "Mlinostep" iz Novog Sada Ljubomiru Kuljiću koji se sumnjiči da je oštetio Direkciju za robne rezerve za oko 440 miliona dinara (oko 3,6 miliona evra).

Kuljić se tereti da je izvršio krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica, za koje je zaprećena kazna do 10 godina zatvora.

Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je juče istragu protiv Kuljića zbog sumnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je prisvojio oko 16.000 tona merkantilnog kukuruza i oko 5.500 tona merkantilne pšenice u vrednosti od oko 3,6 miliona evra, koje mu je Direkcija poverila na skladištenje i čuvanje od septembra 2010. do februara 2013.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.