Devojčica povređena na pešačkom prelazu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jan.2015, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica povređena na pešačkom prelazu

Danas, nešto nakon 16 sati, na jednoj od prometnijih kikindskih raskrsnica, putnički automobil kikindskih registracija naleteo je na desetogodišnju devojčicu koja je prelazila pešački prelaz.

Kako je za RTV potvrđeno u kikindskoj Opštoj bolnici, nakon ukazane pomoći u kikindskoj zdravstvenoj ustanovi, povređena devojčica prebačena je u novosadski Urgentni centar u stabilnom stanju.

"Pacijentinja je zadobila zadobila otvoren prelom desne potkolenice i povredu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << glave. Nakon ukazane lekarske pomoći u našoj ustanovi, upućena je u novosadski Urgentni centar radi dalje dijagnostike", potvrdio je za RTV dr Milan Mitrić, direktor Opšte bolnice u Kikindi.

U interesu dalje istrage, iz kikindske policije nisu saopštavani detalji današnje saobraćajne nesreće.

Kako nezvanično saznajemo, povređena devojčica, inače učenica kikindske osnovne škole „Žarko Zrenjanin“, vraćala se sa nastave, a prilikom prelaska pešačkog prelaza na raskrsnici ulica Zmaj Jovina i Mihajla Pupina, na nju je, iz još uvek neutvrđenih razloga, naleteo putnički automobile kikindskih registarskih oznaka.

Okolnosti saobraćajne nesreće biće poznati nakon zvaničnog saopštenja PU Kikinda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.