Dep o Trampu: Kada je glumac poslednji put ubio predsednika?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2017, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dep o Trampu: Kada je glumac poslednji put ubio predsednika?

Čuveni američki glumac Džoni Dep je tokom govora na festivalu Glastonberi u Engleskoj uputio reči koje bi mogle da se shvate kao pretnja predsedniku SAD Donaldu Trampu.

"Možete li da dovedete Trampa ovde?", upitao je Dep. Nakon toga su iz publike stigli uzvici negodovanja.

"Uopšte me niste razumeli. Kada je poslednji put glumac ubio predsednika? Želim samo da objasnim, ja nisam glumac. Ja živim od laganja, ali možda je došlo vreme", objasnio je Dep, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Bi-Bi-Si (BBC)

Dep je priznao da očekuje da će se njegove reči pojaviti u novinama i da će verovatno biti "grozno" protumačene.

Njegov komentar mogao bi da se odnosi na ubistvo bivšeg predsednika SAD Abrahama Linkolna, koga je 1865. godine ubio glumac Džon Vilks But, navodi BBC.

On nije prva američka zvezda koja je aludirala na Trampovo ubistvo.

Madona je na skupu u Vašingtonu rekla da već duže vreme razmišlja o tome da Belu kuću digne u vazduh, dok je reper Snup Dog u svom muzičkom videu pucao na lik Donalda Trampa iz pištolja-igračke.

Dep je, međutim, dodao da nije želeo ništa da "insinuira".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Džoni Dep "pretio" Trampu, a evo šta je on odgovorio na to

Izvor: BKTV News, 23.Jun.2017

Čuveni američki glumac Džoni Dep tokom govora na festivalu Glastonberi u Engleskoj, uputio je reči koje bi mogle da se shvate kao pretnja predsedniku SAD Donaldu Trampu...Američki glumac Džoni Dep izvinio se danas zbog šale na račun američkog predsednika Donalda Trampa koju je izrekao na festivalu...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.