Deo malezijskog aviona stigao u Francusku

Izvor: Akter, 01.Avg.2015, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo malezijskog aviona stigao u Francusku

Deo avionskog krila za koji se veruje da je sa aviona malezijske kompanije koji je nestao pre više od godinu dana a koji je pronađen na ostrvu Reinion, istočno od Madagaskara, dopremljen je danas u Francusku na ekspertizu

Istražitelji su identifikovali komponentu kao deo krila boinga 777, a pošto je malezijski avion jedini takav model za koji je poznato da je nestao, gotovo je sigurno da je u pitanju deo tog aviona. Deo je navodno našao lokalni radnik koji održava plaže.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << />
Kutija sa pronađenim delom aviona danas je stigla na pariski aerodrom. U pratnji pripadnika žandarmerije trebalo bi da stigne zatim u Tuluz, gde će biti obavljena potrebna ispitivanja.

Avion kompanije Malezija erlajns nestao je 8. marta 2014. godine, sa 239 ljudi, na letu 370 od Kuala Lumpura do Pekinga.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

MH370: Deo stigao u Francusku na ekspertizu

Izvor: Mondo, 01.Avg.2015

Deo avionskog krila za koji se veruje da je sa aviona malezijske kompanije koji je nestao pre više od godinu dana, a koji je pronađen na ostrvu Reunion, istočno od Madagaskara, dopremljen je danas u Francusku na ekspertizu...Foto: YouTube/screenshot.. Istražitelji su identifikovali komponentu kao...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.