Danas nastavak suđenja Šariću za pranje para

Izvor: Blic, 04.Maj.2015, 07:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas nastavak suđenja Šariću za pranje para

Optuženi za šverc kokaina Darko Šarić danas bi pred Specijalnim sudom u Beogradu trebalo da detaljno iznese svoju odbranu od optužbi za pranje para, kako je to ranije u više navrata najavljivao tokom suđenja.

Suđenje će biti održano u specijalnoj sudnici Okružnog zatvora u Beogradu.

Šarić je tražio dva vezana dana za izlaganje svoje odbrane i odgovore na pitanja branilaca, suda i tužilaštva, pa je suđenje zakazano i za utorak.

Šariću i ostalim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << okrivljenima u ovom procesu sudi se zbog optužbi za pranje para od trgovine drogom ulaganjem u legalne finansijske tokove u Srbiji.

Šarić i još 17 okrivljenih terete se za pranje oko 22 miliona evra.

U tom procesu je objedinjeno ukupno sedam optužnica.

Dvojica optuženih su ranije zaključila sporazum o priznanju krivice i presuda im je izrečena u skladu sa tom nagodbom sa tužilaštvom za organizovani kriminal.

Pred istim sudom Ssariću i drugim okrivljenima sudi se zbog optužbi za organizovanje šverca 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u Zapadnu Evropu.

Šarić se nakon višegodišnjeg bekstva, 18. marta 2014. godine predao srpskim vlastima, nakon čega je uhapšen i od tada se nalazi u pritvoru.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Danas nastavak suđenja Šariću za pranje para

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Maj.2015

Optuženi za šverc kokaina Darko Šarić danas bi pred Specijalnim sudom u Beogradu trebalo da detaljno iznese svoju odbranu od optužbi za pranje novca, kako je to ranije u više navrata najavljivao tokom suđenja...Suđenje će biti održano u specijalnoj sudnici Okružnog zatvora u Beogradu...Šarić...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.