Izvor: Blic, 21.Apr.2016, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U PLJEVLJIMA Dvostruki ubica se zabarikadirao u kuću, popovi i policija pregovaraju sa njim

Goran Dragićević, osumnjičeni da je preksinoć u Pljevljima ubio bivšu suprugu Slobodanku (39) i njenog muža Radoša Terzića (56), zabarikadiran je u kući u naselju Guke u tom gradu.

Kako javlja novinar Dnevnih novina, koji je na licu mesta, protojerej Saša Janjić je sa sveštenicima pokušao da pregovara sa osumnjičenim, koji slovi za velikog vernika. Međutim, Dragićević odbio je da pregovara sa njima i poručio da neće da se preda, ali i da ne namerava da digne ruku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na sebe. Nakon neuspelog pokušaja pregovora, sveštena lica su napustila mesto događaja.

Sa Dragićevićem pregovara i Specijalna antiteroristička jedinica, a u jednom momentu došlo je do razmene vatre. Specijalci nisu povređeni, ali se ne zna da li je osumnjičeni ranjen.

Inače, posrednik u pregovorima je Dragićevićev kum Danko.

U kući u kojoj se nalazi Dragićević nema talaca, napravljen je, kako saznaju Dnevne novine, jak obruč pa on ne može da pobegne.

Kako je CdM-u ranije reklo nekoliko građana Pljevalja, Dragićević je u tom naselju i sinoć razmenio vatru s policijom.

- Stanje je takvo da je on sinoć uspio na Gukama da otme policiji auto - kazao nam je jedan od Pljevljaka

Podsetimo, krvava drama dogodila se u ponedeljak oko 21 čas, kada je Dragićević izrešetao Slobodanku Rakočević sa deset metaka ispaljenih iz automatske puške, i to naočigled njihove zajedničke 20-godišnje kćerke. Potom je otišao i kod obližnjeg stadiona ubio njenog muža Radoša Terzića.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pljevlja, osumnjičeni za ubistvo ubijen u akciji policije (VIDEO)

Izvor: RTS, 21.Apr.2016

Posle policijske akcije u pljevaljskom naselju Guke, ubijen je Goran Dragićević koji je osumnjičen da je preksinoć ubio bivšu suprugu Slobodanku (39) i njenog muža Radoša Terzića (56). Dragićević se tokom dana nalazio u staroj kući, napuštenom objektu porodice u blizini kasarne. Tvrdio...

Nastavak na RTS...

OKONČANA DRAMA U PLJEVLJIMA: Dvostruki ubica ubijen u okršaju sa policijom!

Izvor: Kurir, 21.Apr.2016

..."Vijestima" je nezvanično potvrđeno da je policijska akcija završena..Dragićević se nalazio u staroj kući, napuštenom objektu porodice Knežević u blizini kasarne..Pripadnici policije su oko 1910 sati stavili maske i počeli da se grupišu oko kuće u kojoj se krije Dragićević, odakle se...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.